Bluetooth-högtalare,Pure Acousics Edgewater
Edgewater en portabel bluetooth högtalare som har allt! Snygg retro design och grymt ljud och många bra funktioner!
Pris: 2990:-
Färglaserskrivare, Lexmark C540n, Color Laser Print LAN.
Perfekt för det lilla kontoret
Kompakt och tyst. Med Lexmark C540n får du en enastående färgkvalitet på dina dokument samt en utskriftshastighet på upp till 20 sid/min i sv/v och i färg.
Pris: 998:-

Elgitarr, Di Mavery Stratocaster-kopia i sunburst färg med Di Mavery gitarrförstärkare på 10W. Paketet innehåller även gitarrband, gitarrkabel, reservsträngset, 3 st plektrum, verktyg samt stämapparat.
Pris: 1595:-

Praktisk resevattenkokare, Homel.
Resevattenkokare 650 W. 120/240 V. 2 koppar och 2 skedar medföljer. 0,5 liter. 
Extrapris: 79:-

Bluetooth-högtalare, MAC-Audio MRS-222
Bluetooth, FM-radio, USB- och SD-kort, AUX-ingång samt Mikrofon ingång för spontana karaoke-sessioner. Robust inte bara till design.  MacAudio MRS 222 är certifierad enligt IPX4-standarden (stänkskyddande)! Integrerat högpresterande batteri med laddningsnivå indikator och ger 5-10 timmars speltid beroende på volym. Med sin 20 watt förstärkare, två fullregister högtalare och 2 slavbasar (för extra basprestanda), ger MRS 222 dynamiskt och uppmuntrande ljud i alla situationer.
Pris: 998:-

Soundbar 2.1, Samsung HW-R440
Frigör basljudet och slipp kabeltrassel. Placera den trådlösa subwoofern precis var du vill och njut av djupare och fylligare basljud.
Optimerat ljud för olika innehåll
Samsungs soundbar analyserar automatiskt ljudkällorna och optimerar ljudspåret efter det specifika innehållet. Oavsett om det är en högljudd match eller ett drama med lågmälda samtal, kan du alltid räkna med att vår soundbar ger ett kristallklart ljud för en optimerad TV-upplevelse.
Pris: 1995:-